rulotecomerciale.ro Web analytics

CAND SI DE CE AI NEVOIE DE OGLINZI SUPLIMENTARE PENTRU MERSUL CU RULOTA ?

                          tel: +(40) 756 877 844    Program:  L-V  08:00-17:00

Oglinzile suplimentare nu sunt mereu obligatorii, sunt obligatorii doar atunci cind rulota are o latime mai mare decit a vehicului care tracteaza.
Trebuie sa stii ca oglinzile suplimentare maresc intotdeauna unghiul de vizibilitate, un aspect extrem de util in special cind vrei sa iesi la depasire cind ai rulota in spate.

Pentru cei care vor sa procure o rulota cu o latime mai mare de 2m, precum ar fi 2.20 m sau 2.40 m recomandam oglinzile suplimentare. Desi de la inceput iti pot parea incomode si greu de utilizat, in timp vei observa ca iti sunt de mare ajutor , si cu ele te simti mai sigur in trafic.

Pe piata se gasesc oglinzi suplimentare de la 50 lei si pot ajunge chiar si la citeva sute . Daca te hotarasti sa-ti procuri oglinzi suplimentare iti recomandam sa atragi atentia la calitatea oglinzii propriu zise si la sistemul de prindere.

curatatorie perne


CLIENTII NOSTRI:

               

  

dulceata lui razvan autonom leasing  eleda patiserie  flo mobil srl  calipso srl  arepas columbianas bucuresti  sora lu scarlescu srl  Go Nuts 4 Donuts SRL D 

 

carrefour  za german  sort club island  luzy duck  cozonac domnesc srl  frizeria bucuresti   cartisimanuale

rulota burgher yogi     bucate pe roate rulota     yummy rollen    gastromag silver therm srl    buntarero srl    food squad     MercatoComunale 

sweet delight rulota suceava          the cod father     Urban Flavors   POMICULTURA IND SRL   MARISTAR COM SRL  silver therm   la coltul dulce sarat

 


Informatii utile

  • AUTORIZATII SI AVIZE PENTRU DESCHIDEREA UNEI RULOTE FAST-FOOD

    Dupa ce am discutat despre codurile CAEN potrivite pentru pentru deschiderea unei Rulote Fast-Food, revenim cu un articol la fel de important despre ce autorizatii si avize avem nevoie pentru a incepe propriu zis activitatea.

 

Despre noi

SC AVTOBAN TRAILER SRL

CUI 35366685  adresa juridica:

sat.Bogdan Voda str.Calea Romanului nr.5 

com.Saucesti, jud.Bacau

fondata  anul 2015

tel. +(40) 756 877 844

Contactati-ne

Unde ne gasesti?!


View Larger Map