rulotecomerciale.ro Web analytics

Rulota fast-food

                          tel: +(40) 756 877 844    Program:  L-V  08:00-17:00

afacere fast food

Rulota fast food, bucataria pe roti asigura spatiul necesar prepararii bucatelor si servirii lor, si este o afacere de succes, deoarece are o multime de avantaje precum:
- costurile sunt mai scazute decat in cazul restaurantelor si cafenelelor;
- timpul de asteptare este mic pentru clienti;
- afacerea poate fi mutata in alte zone de interes (festivaluri, expozitii, tirguri etc).

Din cauza programului incarcat, multe persoane prefera o gustare rapida pe care o pot cumpara de langa casa, serviciu sau colt de strada, astfel rulotele tip fast-food sunt la mare cautare.

Unitatile de fast-food se bazeaza pe o diversificare a bucatariei precum , gogosile, kebab, shaorma sau hot-dog, placinte, carne sau cirnaciori la gratar.
Pentru a deschide afacarea trebuie sa achizitionezi o rulota fast food si echipamentele necesare (congelator, frigider, vitrina frigorifica, fripteuza, grill, feliator, cuptor cu microunde etc.). Evident, daca nu ai darul sa gatesti, ai nevoie si de un bucatar talentat, care poate sa transforme orice preparat in unul extrem de gustos, doar asa iti vei putea recupera investitia rapid si vei putea deschide o noua rulota fast-food in alt colt al tarii.

Pentru a-ti mentine avantajele competitive, este important sa servesti cele mai gustoase si proaspete produse, sa ai preturi bune si sa iti impresionezi clientii cu noi bucate in functie de sezon.

Rulota tip fast-food este o idee de afacere mica dar cu potential ridicat!

Informatii utile

  • AUTORIZATII SI AVIZE PENTRU DESCHIDEREA UNEI RULOTE FAST-FOOD

    Dupa ce am discutat despre codurile CAEN potrivite pentru pentru deschiderea unei Rulote Fast-Food, revenim cu un articol la fel de important despre ce autorizatii si avize avem nevoie pentru a incepe propriu zis activitatea.

 

Despre noi

SC AVTOBAN TRAILER SRL

CUI 35366685  adresa juridica:

sat.Bogdan Voda str.Calea Romanului nr.5 

com.Saucesti, jud.Bacau

fondata  anul 2015

tel. +(40) 756 877 844

Contactati-ne

Unde ne gasesti?!


View Larger Map