rulotecomerciale.ro Web analytics

CODUL CAEN POTRIVIT PENTRU DESCHIDEREA UNEI RULOTE FAST-FOOD

                          tel: +(40) 756 877 844    Program:  L-V  08:00-17:00

Afacerea pe roti sau fenomenul Food Truk-urilor in ultimii doi ani a luat amploare in Romania.

Daca doresti si tu sa devii antreprenor dinamic si sa-ti deschizi un food truck (rulota fast-food) trebuie sa stii pentru inceput ca ai nevoie sa-ti deschizi o firma si sa alegi CAEN-ul potrivit pentru ca mai tarziu sa poti obtine autorizatiile necesare pentru afacerea data.
Din pacate la moment, nu exista un cod CAEN special pentru Food Truck-uri. Din aceasta cauza exista o serie de coduri CAEN care se autorizeaza pentru acest tip de afacere. Mai jos vedeti cateva din aceste coduri:

- Cod CAEN 4799 - Comert cu amanuntul efectuat in afara magazinelor, standurilor, chioscurilor si pietelor.
- Cod CAEN 5610 – Restaurante - Aceasta include prepararea si servirea meselor pentru consumul imediat din autovehicule sau carucioare fara motor. Aceasta clasa include -bufete expres -restaurante fast-food -pizzerii -unitati de alimentatie care servesc pentru acasa -vanzatori ambulanti la tonete de inghetata -carucioare mobile .
- Cod CAEN 5621 - Activitati de alimentatie (catering) pentru evenimente.
- Cod CAEN 5629 - Alte activitati de alimentatie.
- Cod CAEN 5630 - Baruri si alte activitati de servire a bauturilor. ( In cazul in care doriti sa deschideti o rulota unde sa pregatiti cafea, ceai sau alte bauturi).
Mai multe informatii despre codurile CAEN gasiti aici ͢ http://coduricaen.info/

In prezent Asociatia Romana de Food Truck duce tratative cu autoritatile de a adauga un Cod nou CAEN specific rulotelor fast-food, care ar usura procesul de infiintare si autorizare al acestora.

curatatorie perne


CLIENTII NOSTRI:

               

  

dulceata lui razvan autonom leasing  eleda patiserie  flo mobil srl  calipso srl  arepas columbianas bucuresti  sora lu scarlescu srl  Go Nuts 4 Donuts SRL D 

 

carrefour  za german  sort club island  luzy duck  cozonac domnesc srl  frizeria bucuresti   cartisimanuale

rulota burgher yogi     bucate pe roate rulota     yummy rollen    gastromag silver therm srl    buntarero srl    food squad     MercatoComunale 

sweet delight rulota suceava          the cod father     Urban Flavors   POMICULTURA IND SRL   MARISTAR COM SRL  silver therm   la coltul dulce sarat

 


Informatii utile

  • AUTORIZATII SI AVIZE PENTRU DESCHIDEREA UNEI RULOTE FAST-FOOD

    Dupa ce am discutat despre codurile CAEN potrivite pentru pentru deschiderea unei Rulote Fast-Food, revenim cu un articol la fel de important despre ce autorizatii si avize avem nevoie pentru a incepe propriu zis activitatea.

 

Despre noi

SC AVTOBAN TRAILER SRL

CUI 35366685  adresa juridica:

sat.Bogdan Voda str.Calea Romanului nr.5 

com.Saucesti, jud.Bacau

fondata  anul 2015

tel. +(40) 756 877 844

Contactati-ne

Unde ne gasesti?!


View Larger Map